La Orange poti schimba minutele cu trafic de internet

Clientii Orange PrePay pot schimba lunar, in aceasta vara, traficul de internet, minutele sau mesajele nefolosite, cu alte beneficii dorite.
Pentru a oferi flexibilitate utilizatorilor PrePay astfel incat sa isi modifice optiunea activa in functie de necesitațile lor de comunicare, Orange adauga schimbului de beneficii deja existent, prin care clientii pot schimba o data pe luna cu Orange o parte dintre beneficii, un schimb nou prin care pot face schimb de beneficii cu prietenii.

Spre exemplu, cei care doresc sa beneficieze de mai mult trafic de internet pe mobil, pot opta pentru 150 MB in schimbul a 500 de minute sau SMS in retea. Pentru a efectua schimbul clientii apeleaza *100#, aleg ramura Schimb sau intra din contul personal Orange in sectiunea schimb beneficii. Prin cele doua schimburi lunare disponibile, atat clientii Orange PrePay care au deja o cartela si isi activeaza o optiune, cat si cei care isi activeaza un SIM PrePay nou, pot sa primeasca la schimb, de doua ori pe luna, oricare din urmatoarele beneficii:

50 minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale

150 MB pentru internet pe mobil

20 minute sau SMS internationale catre mobil si fix

500 minute sau SMS in retea

In plus, tot din aceasta saptamana, clientii Orange PrePay care fac reincarcari in Orange shop de minim 5 euro credit vor primi la fiecare reincarcare un magnet cadou cu unul dintre indragitele personajele PrePay, Millidge sau Doig. Clientii care strang pana pe 31 octombrie 2013 toti cei sase magneti de colectie si se inscriu in concurs, pot castiga prin tragere la sorti premii haioase cu personajele PrePay.

„Schimbul de beneficii sau configuratorul online pentru clientii PrePay sunt initiative prin care ne dorim sa le aducem clientilor Orange alternative de personalizare a optiunilor in functie de nevoile de comunicare. Astfel ei isi pot ajusta beneficiile disponibile, folosind la maximum resursele oferite.”, a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager in cadrul Orange Romania.

capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>